11/01-18 – Borgvænget, Børkop.

Vi er kommet godt fra start på Borgvænget og håber at kunne montere tagkasetter på den første blok allerede i indeværende måned.

Vi har p.t støbt de første 14 boliger, men holder lige p.t. en pause pga frosten.

Så snart jorden er frostfri forventer vi at fortsætte med støberiet.

For første gang prøver vi at bygge et stort fælleshus til glæde for lejere i ejendommen, kontakt Maria på 6443 3382 hvis du vil vide mere.

 
7/12-17 – Bakkevænget, Middelfart

Lige nu er der fuldt tryk på opførelsen af 24 super lækre boliger i Middelfart midtby. Udlejningen flyver afsted, så hvis du er interesseret, så kontakt Marlene på 6443 3382. De første 5 familier indflytter inden jul.

 

3/12-17 – Tubaen, Strib v. Middelfart

Siden sommerferien har vi kørt indflytninger på Tubaen, nu er vi nået til vejs ende, og har lige indflyttet de sidste lejere. Desværre har vejret været så vådt at vi ikke har været istand til at lave haver ved de seneste boliger. Men det er lykkedes at få alle boliger færdige til tiden, selv om planen har været stram. Så vi ønsker alle vore nye lejere en glædelig jul i deres nye hjem.

 

9/11-17 – Borgvænget, Børkop

Vi er nu startet med at bygge 45 dejlige boliger i Børkop, på en udsøgt beliggenhed !

Der bliver små lejligheder på 75 kvm, samt 25 rækkehuse i størrelsen 95 – 110 kvm.

Til området bliver der også bygget et stort fælleshus til brug for de kommende lejere. Hvis du er interesseret i dette fantastiske projekt, hvor der bygges med de bedste materialer, på en af Børkop’s bedste beliggenheder så kontakt Maria på 6443 3382.

 
 20/10-17 – Bakkevænget, Middelfart

Lige midt i Middelfart, er vi nu i fuld gang med at opføre 24 super lækre rækkehuse. Der er både 4 værelses og 5 værelses rækkehuse, med egen p-plads, have, etc. De første boliger er klar til indflytning 1/1-2018. Kontakt Marlene på 6443 3382 hvis du er interesseret.

 

23/5-17 – Overbygårdsvej, Børkop

 

Vi er i gang med at bygge 16 super moderne rækkehuse på Overbygårdsvej i Børkop. Vi bygge to typer boliger, 4 værelses og 5 værelses. Alle boligerne er omkring 122 m2.

De er alle i 1 plan med egen have. De første boliger regner vi med står færdige omkring 1/10-17. Har det din interesse, skal du bare ringe til os.

 

 

23/5-17 – Ketting Park, Harlev – Århus

 

Vi er lige på trapperne til at skulle i gang med at bygge 54 lækre rækkehuse i Harlev. Boligerne bliver i 2 spændende plan i størrelserne 95 – 130 m2. Der bliver både 4- og 5 værelses boliger.

Vi regner med, at de første boliger er klar til indflytning i foråret 2018. Er dette et sted, du kunne tænke dig at bo, er du velkommen til at ringe til os.

 

 

23/5-17 – Hasselvangen, Solbjerg

 

I Solbjerg har vi netop købt en grund i Hasselvangen, hvor vi er i projekteringsfasen omkring opførelse af nogle top moderne boliger. Så snart vi er kommet længere med projektet, vil oplysningerne blive lagt på vores hjemmeside.

 

 

(9/11-16) Bakkehuset, Assensvej 100, Middelfart

 

Vi overtager d. 15/11-16 Bakkehuset i Middelfart, hvor vi skal i gang med at bygge 24 dejlige boliger i 2 etager på ca. 120 m2.

Alle boligerne får egen have med dejlig terrasse, indkørsel og skur. Hvis du har brug for en dejlig nybygget 2 plans bolig, så er du

mere end velkommen til at ringe til os.

 

 
(9/11-16) Abelonelunden-Tubaen, Strib

 

Vi er nu gået i gang med at bygge dejlige boliger i Strib på Tubaen. Boligerne findes i 4 størrelser fra 75 m2 til 125 m2.

Du kan se informationer om alle størrelser og priser, hvis du på forsiden af hjemmesiden klikker på “Strib”.

Hvis du er interesseret i en af boligerne, skal du blot ringe til os – vi oplever allerede nu stor interesse for boligerne.

 

 

(9/11-16) Holbergsparken, Kolding

 

I Holbergsparken har vi lejet næsten alle boligerne ud, men der er stadig mulighed for at leje en bolig til 1. marts eller 1. april 2017, så hvis du ønsker at leje en

af de dejlige boliger, så ringer du bare til kontoret.

 

 

(30/3-16)Holbergsparken, Kolding 

 

Vi har fuld gang i udlejningen af Holbergsparken, Kolding og de første 7 familier er allerede flyttet ind.

Hvis du har en drøm om at bo i de eftertragtede boliger er du velkommen til at kontakte os, men tøv ikke for længe, vi har allerede lejet en stor del af boligerne ud.

 

 

(26/02)Abelonelunden, Strib 

I det naturskønne område ved Abelonelunden i Strib går vi i efteråret 2016 i gang med at bygge nogle skønne huse til udlejning.

De første huse er allerede klar til indflytning foråret 2017.

Vi bygger forskellige størrelser, så der bliver noget for enhver smag. Vi bygger et plans huse på 75 og 90 og 105 m2. Disse er ideelle til familien, der ikke har brug for så meget plads mere, og som ønsker sig en bolig uden trapper og med en lille skøn have til. Der er også carport til boligen.

Derudover bygger vi også skønne rækkehuse til den lidt større familie på omkring 125 m2 i 2 plan. Til disse boliger er der parkering til bilen samt en dejlig overskuelig have.

Strib er et skønt område, hvor der er alt hvad familien har brug for: skole, børnehave, sportsaktiviteter, indkøbsmuligheder, bus, tog fra Middelfart, natur mv.

Er dette noget for dig, så skal du bare ringe. Vi har allerede fået de første henvendelser.

 

(3/01)Holbergsparken, Kolding 

Vi bygger for tiden 66 lækre boliger på ca. 118 m2 på Holbergsparken i Kolding.

Alle boligerne er i 2 plan med stort køkken i åben forbindelse med stuen i stueetagen. På 1. salen er der 3 store, lyse soverum – alle med indbyggede skabe – og et dejligt, stort, rummeligt badeværelse med mange skabe. Der er ydermere toilet i stueetagen.

Vi er færdige med de første boliger til udlejning d. 1. marts 2016, og er du interesseret i boligerne, så skal du bare ringe til os.

 (3/01)Pilevangen, Solbjerg v/Aarhus

Her er vi i gang med at bygge 38 skønne boliger på ca. 118 m2 på Pilevangen i Solbjerg.

Disse boliger er indrettet i 2 plan, hvor der i stueetagen er et dejligt stort køkken i åben forbindelse med stuen i stueetagen. Der er også toilet i stueetagen.

På 1. sal er der 3 lækre, store soverum – alle med indbyggede skabe – og der er tillige et skønt og stort badeværelse fyldt med skabe.

Hvis dette lyder som noget du skal bo i, så skal du blok kontakte os på tlf.nr. 2483 1591, så finder vi ud af det.

De første boliger er færdige til udlejning d. 1/7-16